Vakantiepark Kastelenhof

Vakantiepark op de Veluwe

Bent u toe aan een welverdiende vakantie? Of hebben uw kinderen vakantie en wilt u met hen naar een bungalowpark? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het park Kastelenhof in Ermelo bevindt zich midden op de Veluwe tussen de bossen en leuke dorpjes.

In de omgeving is van alles te doen. Er zijn leuke attracties, zoals de Apenheul, Ouwehands Dierenpark, Nemo en Julianatoren. U kunt er ook heerlijk fietsen en wandelen. Vlakbij het park is een losloopgebied voor honden. In de meeste bungalows zijn honden ook welkom. Alleen de 2 persoons bungalows zijn huisdiervrij.

Het park zelf is een heerlijke plek waar de kinderen zich zeker zullen vermaken. Het is autovrij, dus ze kunnen veilig spelen op het terrein. Kastelenhof is een heel kindvriendelijk park, waar kinderen zowel buiten, maar ook binnen heerlijk kunnen spelen. U kunt hierbij o.m. denken aan een heel grote zandbak met een watertoestel, maar ook een glijbaan, een trampoline en pingpongtafels. Daarnaast kunnen ze hutten bouwen en is er een Spetterpark, waar ze lekker in kunnen spelen op warme dagen. Daarnaast is er een binnenspeelplaats met een zandbak, poppenhuis, voetbaltafel en meer. Kortom, er is genoeg te doen en te beleven. Een vakantie om nooit meer te vergeten en een locatie om vaker terug te komen.

De namen van de vrijstaande bungalows zijn aansprekend. Zoals de naam van het park ook aangeeft, zijn ze genoemd naar kastelen. De bungalows variëren in grootte van 2 personen tot 8 personen. Alle bungalows zijn rookvrij en luxe ingericht met bijvoorbeeld een vaatwasser, combi-magnetron en televisie. Er zijn bagagekarren om uw bagage naar de bungalow te brengen en er is gratis wifi aanwezig.

Daarnaast is er een washok, waar u een wasje kunt draaien, het kunt drogen en strijken. Ook kunt u gebruik maken van de broodjes service en kunt u zelfs een geheel verzorgd ontbijt bestellen en kunt u boodschappen laten bezorgen. Er lopen door het hele park kippen en hanen rond. De eieren van de kippen kunt u bij de receptie kopen. Dat maakt het ontbijt net even luxer met zo’n vers eitje.