Vader & zoon uitje op de Veluwe

Vader Zoon uitje

Wat is er nou heerlijker dan een vader en zoon die samen de natuur intrekken. De veluwe leent zich uitstekend voor een avontuur in de bossen. Wildproeverij.nl organiseert unieke uitjes over de Veluwe waarbij je als liefhebber van natuur en lekker eten de achtergrond van jouw wildbraad in het echt ontdekt. Een beleving die zich uitstekend leent voor een geweldige dag voor pa en zoon, bijvoorbeeld om een speciale dag te vieren of gewoon zomaar omdat het kan?

In het wild

Als deelnemer aan het programma ga je in een groepje de route van het veluws wild na. Je trekt dus echt het bos in samen met een boswachter en een jager om te zien waar het wild zich in het bos houdt. Wellicht valt er zelfs ook wat wild te spotten. Het is op de veluwe geen bijzonderheid dat je in het bos stuit op een groep wilde zwijnen of een kudde edelherten. Wildproeverij.nl neemt jullie mee en zorgt ook tussendoor voor de inwendige mens met haardvuur en diverse warme dranken.

Proeverij

Na afloop van jullie avontuur in het wild keer je terug naar de verzamelplaats waar je zelf getuige bent van de slacht en ontweiding van het wild dat je straks gaat verorberen. Erg interessant om eens van dichtbij mee te maken wat er moet gebeuren om dit prachtige vlees op jouw bordje te krijgen. Hierna wordt het vlees voor jullie bereid op een OFYR kooktoestel, zodat je kan genieten van een schitterende product van de veluwe. Een uitgebreid buffet van wildbraad en diverse condimenten maakt het voor jullie mogelijk om de diverse soorten wild te proeven. Het kan niet anders dan dat je hierna voelt dat je weer eens heel dichtbij de natuur hebt gestaan. Dit is absoluut een ervaring die je een keer gedeeld moet hebben met je pa of zoon.