Loro Piana voor de mooiste truien

Loro Piana trui

Loro Piana is absoluut een van mijn favoriete merken wanneer het om winterkleding gaat. Dit Italiaans merk heeft namelijk de mooiste truien van het zachtste kasjmier en de kwaliteit is ook enorm goed. Laatst heb ik dan ook weer een kasjmieren trui van Loro Piana gekocht bij Pauw.com, de Riverside Cashmere Sweater om precies te zijn. Ik raad iedereen trouwens sowieso aan om eens een kijkje te nemen bij Pauw.com, want naast Loro Piana verkopen ze ook andere topmerken. Als je een beetje van luxe en kwaliteitskleding houdt, dan zul je in deze webshop echt je hart ophalen!

Deze keer kocht ik dus een mooie Loro Piana trui en wat mij meteen aansprak aan deze trui, was de kleur. De trui heeft namelijk een donkergroene kleur en dat vind ik echt perfect voor het koude weer. Het ziet er heel winters en gezellig uit! Daarnaast vind ik de donkergroene kleur ook goed te combineren met andere winterse kleuren zoals bordeauxrood, cognacbruin en grijs. Ik combineer de trui dan bijvoorbeeld ook graag met een grijs pantalon of chino en bruine leren schoenen. De pasvorm van de trui is verder ook erg mooi: de trui slobbert niet om je lichaam, maar sluit juist goed aan zonder dat hij te strak zit. Ik kan de trui gewoon op zichzelf dragen, maar soms doe ik er een dun hemdje of overhemd onder als het heel koud is. Beide manieren vind ik erg leuk staan bij mezelf en ik vind het fijn dat ik de trui zo op verschillende manieren kan combineren. Het model is erg klassiek met een ronde hals, dus eigenlijk kan je de trui bij bijna iedere gelegenheid dragen. Ik draag hem bijvoorbeeld zelf vaak naar kantoor, waar ik er representatief en zakelijk uit moet zien. Ook kan ik de trui aandoen als ik bijvoorbeeld ga brunchen met mijn familie. De Loro Piana trui is dus een goede aankoop geweest en ik ben er heel blij mee!