Kan niet wachten op de volgende vakantie!

Fend Caravan

Mijn favoriete vakanties breng ik altijd door in een caravan op de camping, dus toen mijn oude vertrouwde caravan echt kapot aan het gaan was, wilde ik natuurlijk een nieuwe. Ik ben daarom naar kampeerwinkel DeJongHattem.nl gegaan om te kijken welke caravans er te koop waren en ik werd bij binnenkomst al meteen vriendelijk onthaald door een medewerker. Ik legde uit dat ik op zoek was naar een nieuwe caravan, waarna ik rondgeleid werd door de winkel om de nieuwste modellen te bekijken.

Na talloze rondjes door de winkel te hebben gelopen, ben ik uiteindelijk voor de Fendt Bianco Selection 465 TG Mover gegaan. Deze caravan sprak me namelijk het meeste aan. Het interieur zag er heel gezellig en goed afgewerkt uit en het had alles wat ik nodig had voor een mooie vakantie op de camping. Ik zag het meteen al helemaal voor me hoe ik met deze caravan naar Italiƫ zou rijden! Het zitgedeelte is superleuk ingericht met een bank en een tafeltje. De bank zit lekker en je kunt hier bijvoorbeeld eten, lezen of spelletjes doen. De keuken heeft een boiler, gaskomfoor en een koelkast en is heel handig ingedeeld met veel keukenkastjes. Je kunt dus prima voor de hele week boodschappen doen en veel inslaan. Verder heeft de caravan twee aparte bedden, waar in totaal vier mensen op kunnen slapen. Ik ben normaal best wel kieskeurig wat bedden betreft, maar ik vind dat de bedden in deze caravan echt meer dan prima zijn. De bedden zijn voorzien van een goede kwaliteit lattenbodem en een fijn matras, dus ze liggen echt heerlijk. Tenslotte ben ik ook erg tevreden over het sanitair in de caravan. De was- en toiletruimte is hygiƫnisch en praktisch ingericht en de deur sluit goed af. Ik ben al met al dus erg te spreken over deze mooie Fendt Bianco Selection caravan en kan niet wachten om ermee op de camping te gaan staan!