Kamperen op de Veluwe

Camping Veluwe

Op vakantie

Een comfortabele vakantie begint bij het vinden van het juiste verblijf. Het is daarbij van belang om een camping te vinden die past bij jouw interesses en behoeftes. Gelukkig is er dicht bij huis een prachtige plek om op avontuur te gaan en tot rust te komen. Camping De Helfterkamp ligt in het hart van De Veluwe en is bij uitstek een plek waar voor ieder wat wils is en waar je in alle comfort van de natuur en gastvrijheid kan genieten.

De velden

Of je nou op zoek bent naar rust en ruimte of een vakantie vol vermaak en speelgelenheden, je verblijf kan precies op maat worden geregeld – je kan bijvoorbeeld kiezen tussen een veld met of zonder speeltoestellen. Er zijn veel manieren om te kamperen en camping De Helfterkamp faciliteert ze allemaal: van je eigen knusse tent tot volledig ingerichte caravans en bungalows. Verder zijn er trekkersvelden en de staplekken zijn omgeven door groen en gelegen aan de rand voor extra natuurbeleving. Ook honden zijn welkom om hier vakantie te komen vieren – voor hen is er een plek om los te lopen en te spelen.

Activiteiten

De liefhebber van natuurwandelingen en fietstochten kan naar hartenlust ronddwalen en zal, naast een mooi landschap, gegarandeerd wild tegenkomen. De receptie kan je voorzien van alle benodigde informatie over routes en regels. Kinderen kunnen o.a. hun hart ophalen op de speelweide, tijdens georganiseerde animatie of bij dieren van de kinderboerderij. Er zijn speeltoestellen en er is ruimte te over om lekker te spelen, terwijl de ouders vanaf hun comfortabele staplek een oogje in het zeil houden.

Verder organiseert de camping speciale belevenissen, zoals een Veluwse Proeverij, samen voetbalwedstrijden kijken, verschillende ontdekkingstochten en er is een roofvogelshow. Dieren zijn er in alle soort en maten: in het wild, op de kinderboerderij, je eigen hond. Noem maar op!

Faciliteiten

Camping De Helfterkamp voorziet je van een comfortabel verblijf. De velden zijn ruim ingedeeld, het sanitair heeft vloerverwarming, er is fietsverhuur en je kan elke dag beginnen met vers brood. Alle faciliteiten zijn goed onderhouden, hygiënisch en verzorgd.

Voor een heerlijke vakantie die precies bij jouw wensen en interesses past, ben je hier aan het goede adres. Camping De Helfterkamp biedt voor ieder wat wils en is van alle gemakken voorzien. Kom het zelf ervaren!