Goed voorbereid de winter in met deze Woolrich parka

Woolrich

Nu het echt koud begint te worden, werd het voor mij ook weer tijd voor een nieuwe jas. In mijn oude jas zaten namelijk gaten en was dus echt aan vervanging toe! Bij Pauw.com heb ik daarom een nieuwe jas gekocht en ik ben er heel blij mee. Ik ben voor de Woolrich Arctic Parka NF in het zwart gegaan, want deze jas staat bij zo’n beetje alles wat in mijn kast hangt.

Goede kwaliteit jas die jarenlang meegaat

Ik had Woolrich al een tijdje op het oog omdat ik van verschillende mensen in mijn omgeving hoorde dat de jassen van dit merk van hele goede kwaliteit zijn. Ik hecht zelf ook veel waarde aan kwaliteit in mijn kleding, want ik houd niet zo van nieuwe kleding kopen en draag ieder kledingstuk het liefst tot het echt uit elkaar valt. Dit was dus ook het geval met mijn vorige jas. Ik heb er veel vertrouwen in dat mijn nieuwe Woolrich jas van minstens net zulke goede kwaliteit zal zijn. Mijn broer en twee vrienden van mij hebben namelijk al heel lang een Woolrich jas en deze zien er ook nog als nieuw uit. Ik verwacht dus niet anders dat mijn jas het ook zo lang uit gaat zingen.

Leuk te combineren met de rest mijn kleding

Naast de mooie kwaliteit die Woolrich te bieden heeft, vond ik de jas zelf ook erg mooi. Ik ben voor zwart gegaan omdat deze kleur goed te combineren is met andere kleuren. Ik houd verder niet zo van opvallende kledingstukken, dus dan is zwart eigenlijk de beste keuze. Daarnaast vind ik het model van de Arctic Parka NF erg tijdloos. Een parka raakt eigenlijk nooit uit de mode en kan altijd gedragen worden. De jas staat bijvoorbeeld erg leuk boven een jeans en sneakers, maar past ook bij een net pantalon en leren schoenen. Ik kan hem dus aan als ik op weg ben naar een zakelijke meeting, maar hij is ook geschikt om in mijn vrije tijd te dragen. De jas zit tenslotte superlekker en is heerlijk warm. Ik ben dus helemaal klaar voor deze koude wintermaanden!