Fijnste crosstrainer ooit!

Crosstrainer Virtufit

Ik heb een hele fijne crosstrainer besteld bij Fitnessapparaat.nl. Sinds ik bijna geen tijd meer heb om naar de sportschool te gaan, wilde ik graag zo’n apparaat voor thuis hebben. Op deze manier zou ik dan namelijk toch nog de nodige lichaamsbeweging kunnen krijgen en mijn energie kwijt kunnen. Na lang wikken en wegen over de vraag welke crosstrainer het beste bij me zou passen, ben ik uiteindelijk voor de VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro Crosstrainer gegaan. Deze voldoet aan alle eisen die ik aan een crosstrainer stel en ik ben er echt superblij mee.

Keuze uit veel programma’s

De VirtuFit Elite is een crosstrainer met alles erop en eraan. Zo kun je kiezen uit twintig programma’s, oplopend van beginnersniveau tot aan een gevorderd niveau, maar je kunt ook bijvoorbeeld een hartslag-gestuurde of een vetverbranding programma doen. En bevallen alle programma’s je niet? Dan kun je natuurlijk ook je eigen work out samenstellen. Ik kan dus veel afwisselen en elke dag weer een ander programma kiezen, net waar ik zin in heb! De crosstrainer heeft verder ook een zwaar vliegwiel, wat zorgt voor vloeiende en fijne bewegingen tijdens het sporten. Het is dus echt een stevig ding van goede kwaliteit.

Apps om je work out leuker te maken

Naast een uitgebreid sportprogramma volgen kun je op deze crosstrainer ook leuke fitness apps downloaden. Zo heb ik de iConsole+ en Kinomap al gedownload op mijn tablet, die ik heel makkelijk op de uitschuifbare tablet-standaard kan zetten. Ik gebruik vaak iConsole+, waar je een trainingsroute op op de wereldkaart uit kan kiezen. Mijn andere grote hobby naast sporten is namelijk reizen, dus een route op mijn favoriete vakantiebestemmingen uitkiezen is dan helemaal super. Kinomap heeft iets soortgelijks, want hier kan je video’s bekijken en dan lijkt het bijvoorbeeld alsof je de Tour de France aan het doen bent. Echt heel grappig!