Een uitstekend en betaalbaar huis kopen in Duitsland? Geen probleem!

Huis kopen Duitsland

Een grote, betrouwbare én betaalbare woning over de grens
Ben je op zoek naar een groot, betaalbaar en goed gebouwd droomhuis? Dan is dit soort woningen in Nederland vaak moeilijk te vinden. Nederlandse woningen zijn duur, vooral omdat de grondprijs in ons volgebouwde landje relatief hoog is. En dit maakt de huizen, zeker in de Randstad en dichtbevolkte andere regio’s, meteen ook prijzig. Anders ligt dit in Duitsland. Bij onze oosterburen kun je, ook als Nederlander, nog terecht voor een woning die groot, betrouwbaar én betaalbaar is. Schakel hiervoor wel een betrouwbare makelaar in, die verstand heeft van de Duitse woningmarkt. Hollandimmocenter.com is in Nederland dé bemiddelaar voor particulieren én bedrijven die in Duitsland snel, veilig en voordelig een woning, pand en/of bouwgrond willen kopen. Holland Immo Center is een grensoverschrijdende makelaar op wie je kunt bouwen!

Grote kavel met onderhoudsvriendelijke woningen
Een van de grootste plussen van Duitse huizen, is dat ze gebouwd zijn op grote kavels en ruim zijn opgezet. Woningen in Duitsland zijn gemaakt van de beste bouwmaterialen – veelal in Duitsland zelf vervaardigd – en daardoor onderhoudsarm. In de meeste Duitse woningen tref je als koper kunststof kozijnen aan, rolluiken en een goed onderhouden badkamer op de benedenverdieping.

Je betaalt nooit teveel voor een Duitse woning
Voor een Duitse woning betaal je al snel een derde tot de helft minder dan de Nederlandse vastgoedprijzen. Je krijgt dus veel voor weinig. Prettig is dat het huizenaanbod in Duitsland groot is, zie daarvoor Hollandimmocenter.com, en dat er in het grensgebied veel fraaie en betaalbare woningen, villa’s en boerderijen te koop staan. Vaak bevinden deze huizen zich in een natuurrijk en landelijk gebied of in een woonwijk met veel ruimte. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in Duitsland hutjemutje op elkaar komt te wonen.

Een prettige cultuur over de grens
De Duitse cultuur ligt veel Nederlanders wel. Duitsers zijn vriendelijk in de omgang, betrouwbaar en stipt. Verder lijkt het leven in Duitsland in veel opzichten op het leven hier. De gezondheidszorg is prima op orde, evenals het onderwijs en de sociale voorzieningen. Redenen genoeg om een vertrek naar Duitsland te overwegen, toch?