Een praktische en trendy camouflage broek

Kleding met een camouflageprint heeft verschillende populaire perioden gekend en is eigenlijk altijd in het modebeeld gebleven. Je komt ze elk seizoen wel weer tegen, shirtjes en broeken in verschillende kleuren met camouflage als design. Dit ontwerp is natuurlijk afkomstig van militaire kleding. Deze achtergrond vinden we met name bij de broeken ook terug in het ontwerp. De broekbanden zijn veelal verstelbaar en de broek is vaak voorzien van verschillende praktische zakken.

De meest voor de hand liggende winkel voor een camouflagebroek is natuurlijk de dumpstore. Als we kijken op de site van Dumpstore Hengelo dan zien we verschillende categorie├źn broeken. Zo zien we werkbroeken, vrijetijdsbroeken en korte broeken die allen ook in verschillende camouflage prints verkrijgbaar zijn. Bij de stevige werkbroeken vinden we verschillende modellen in tot wel dertien verschillende kleuren. Het zijn in feite echte militaire broeken.

Bij de vrijetijdsbroeken komen hetzelfde type broek tegen maar dan in een modieuze variant zoals stonewashed en vintage. Of bijvoorbeeld een afritsbroek. Zo komen we ook bij de korte broek die in verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar is. Kortom, als je op zoek bent naar een praktische en trendy camouflagebroek, als werkkleding, voor de vrije tijd of om bijvoorbeeld airsoft mee te beoefenen, dan ga je naar een shop zoals www.dumpstorehengelo.nl