Een makelaar Duitsland voor de beste Duitse woningverkoop

Makelaar Duitsland

Wilt u meer huis voor hetzelfde geld? Dan is wonen in Duitsland wellicht de ideale oplossing voor u. Bij Oostmakelaardij.nl, een ervaren makelaar Duitsland die gespecialiseerd is in de Duitse huizenmarkt, kunt u terecht voor de beste en meest betaalbare woningen bij de oosterburen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Natuurlijk kunt u op eigen houtje achter een Duitse woning aangaan, in een poging om geld te besparen. Maar dit loopt vrijwel altijd op een deceptie uit, omdat de Duitse woningmarkt ingewikkeld in elkaar zit en veel verborgen valkuilen kent. Maar waarom zou je als Nederlander überhaupt over de grens gaan wonen?

Duitsland heeft veel financiële voordelen
Makelaars van Oostmakelaardij.nl hebben veel ervaring met bemiddeling bij de aankoop en verkoop van Duitse huizen. Een van de grootste pluspunten die klanten ervaren, is dat er in Duitsland veel financiële voordelen te halen zijn. Zo zijn de huizen al snel vijftig procent goedkoper dan in Nederland. Verder is boodschappen doen bij de oosterburen aanzienlijk voordeliger, omdat het belastingtarief in Duitsland 6 procent in plaats van 21 procent is. En zo kunnen we de lijst nog wel langer maken. U krijgt namelijk tientallen procenten meer kinderbijslag, de benzine is een stuk betaalbaarder en auto’s zijn in Duitsland een stuk goedkoper dan in Nederland. De belastingheffing door de gemeente ligt ook lager dan bij ons.

Mooie en grote huizen in Duitsland
Vastgoed in Duitsland is groter en ruimer dan in Nederland. Duitse woningen staan bekend om hun ruime indeling en worden vaak verkocht met een flinke lap grond erbij. Daarbij geldt de Duitse bouwsector als een van de beste ter wereld. Duitsers zijn experts in woningen bouwen en gebruiken de beste kwaliteit materialen. De huizen zijn goed geïsoleerd en veelal voorzien van kunststof kozijnen en schuifpuien die decennialang zonder al te veel onderhoud meegaan.

Duitse natuur en cultuur spreken Nederlanders aan
Ten slotte is ook het leven in Duitsland an sich prima te doen. De prachtige natuur, met bossen en bergen, spreekt direct aan. En sociaal is het bij onze oosterburen ook goed toeven: de mensen zijn vriendelijk, hulpvaardig en correct. Ervaar het zelf en bekijk nu het ruime aanbod aan Duits vastgoed van Oostmakelaardij!