Colberts van topbrands voor elke gewenste look

Bent u op zoek naar een colbert van topklasse voor een formele gelegenheid, een zakelijke outfit of voor op een casual jeans? Bij oger.nl vindt u enkel colberts van uitstekende kwaliteit, allen geproduceerd in Italië.

De colberts van de bekende Italiaanse merken Errico Formicola en Corneliani zijn uitermate geschikt om op een pantalon te dragen, maar kunnen daarnaast ook prima gecombineerd worden met een jeans. Met een colbert van een van deze merken heeft u dan ook een item in uw garderobe waar u eenvoudig elke gewenste stijl mee kunt creëren. Gaat uw voorkeur uit naar een colbert van lichte materialen en strakke belijningen? Kies dan voor een colbert van Boglioli. De colberts van het Napolitaanse merk Isaia zijn voor de verfijnde, elegante man die niet bang is om op te vallen.
Welke stijl ook bij u past of voor welke gelegenheid u een colbert zoekt, bij oger.nl vindt u gegarandeerd een passend colbert waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Online via oger.nl of op maat in één van onze winkels

De collectie van Oger wordt met zorg samengesteld. In de webshop kunt u eenvoudig uw colbert bestellen. Deze wordt op een moment dat het u uitkomt, gratis bezorgd. Vindt u niet wat u zoekt? Dan is het mogelijk om een colbert op maat te laten maken in één van onze winkels.